Het Nieuwe collectief

Over ons.

Hoezo

Leuke buren met wie je, wanneer je wilt, de gezelligheid op kunt zoeken. Mooi toch. Waarom dan niet naast mensen wonen waarvan je vooraf al zeker weet dat ze ook echt gezellig zijn. En samen bepalen over of, hoe en waar je ruimte aan die gezelligheid geeft. Kopen of huren met een groep dus, dat leek ons nou tof. En dat is precies de reden om Het Nieuwe Collectief op te starten.

Waar

De meesten van ons wonen in een van de grote steden en willen daar voorlopig niet weg. Logisch dus om ons daarop te richten. Hartje centrum of net verderop, maakt eigenlijk nauwelijks uit als je vrienden toch je buur zijn.

Locaties

Onze vaste partner ERA Contour bouwt woningen op verschillende plekken. Samen met hen onderzoeken we welke projecten in aanmerking komen voor groepen mensen vanuit HNC. En uiteraard zoeken we continu  naar nieuwe plekken.

Hoe het werkt

Afhankelijk van het project reserveren we koop- en/of huurwoningen voor HNC.  Dit betekent dat we, zodra het project in verkoop of verhuur gaat, groepen vanuit HNC voorrang geven voor die specifieke woningen. Op basis van beschikbaarheid en motivatie wijzen we de woningen vervolgens toe aan geinteresseerde groepen.

In aanloop naar de verkoop of verhuur van die projecten onderzoeken we hoeveel animo er is vanuit HNC om het aantal te reserveren woningen te bepalen. Ook onderzoeken we hoe groot de woningen moeten zijn en uit hoeveel huishoudens de groepen bestaan. Zo zorgen we er voor dat de juiste woningen worden gereserveerd.

Door je in te schrijven bij HNC houden we je volledig vrijblijvend op de hoogte van de projecten die in verkoop of verhuur gaan.

.

SLUIT
JE AAN

Wie is ERA Contour

We werken samen met ERA Contour, een woningbouwer die vooral actief is in de grote steden. Ze doen allerlei projecten, zoals Little C in Rotterdam en Linck in Den Haag, maar ook Volt in Delft en Hometown in Utrecht. Het is een partij die altijd denkt vanuit de klant en volledig inzet op sterke steden en gelukkige bewoners. Een mooie match dus wat ons betreft.

Inschrijven, en dan

Krijg je een bevestiging. En houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen of aanstaande verkoop- of verhuur van projecten.

Vind je het leuk –

Spread the word!

 

Met wie inschrijven

Jij en je vrienden schrijven je apart in, maar vormen natuurlijk wel een groep als de woningen worden gekocht. Jij kiest altijd met wie je wil wonen.

Zoekvenster sluiten