Het Nieuwe collectief

Linck in de Binck

Linck.

Aan de Fokkerhaven verreist Linck: een multifunctioneel gebouw met 77 woningen en een commerciële ruimte.

Begin ’21 gaat Linck in verkoop, en er is plek voor Het Nieuwe Collectief! Tot eind januari ’21 inventariseren we hoeveel mensen vanuit HNC interesse hebben in Linck, zodat we daarna goed kunnen onderbouwen hoeveel woningen voor HNC worden gereserveerd.

Heb jij interesse om met jouw groep vrienden of bekenden in Linck te wonen?

 

Sluit je aan!

Wat

Aan de Fokkerhaven komt een industrieel ogend gebouw met een commerciele plint, 77 woningen en een groen atrium dwars door het gebouw. Het Nieuwe Collectief kan op verschillende plekken in het gebouw landen. Op basis van het animo vanuit HNC bepalen we waar en hoeveel woningen.

Aantal woningen

In totaal komen er 77 woningen in Linck, in veel verschillende maten. Om goed in beeld te krijgen in welke woningen mensen via HNC interesse hebben, vragen we iedereen die interesse heeft zich aan te sluiten en haar voorkeuren op te geven. In februari ’21 wordt dan duidelijk welke woningen voor HNC worden gereserveerd. Kortom, jouw aanmelding helpt hierbij.

Kost dat

De koopprijzen van de woningen zijn afhankelijk van hoe groot de woningen worden, en er is veel keuze. De kleinste woningen zijn circa 50 m2, en afmetingen lopen op tot circa 130 m2. Er zijn lofts, ingerichte appartementen en zelfs dubbellaagse bovenin. Opties genoeg dus! Er worden geen huurwoningen gerealiseerd in Linck.

Groen

Letterlijk. Er komen 3.600 planten in-, op- en aan Linck. Het regenwater wordt opgevangen en wordt via een ingenieus buizensysteem gebruikt voor de bewatering van die planten. En als alles werkt zoals bedacht komen komen er ook vogels, insecten en vleermuizen te wonen in de bijna 300 nestkasten in het gebouw. Oh en ja, ook energetisch voldoet Linck natuurlijk aan alle moderne duurzaamheidsvragen.

USP’s

Jouw woning komt in een tof gebouw, aan de Fokkerhaven met het gezellige Capriole Café en Glaswerk op drie keer rollen. Met veelal mooie beplante buitenruimten op het zuid-westen. Daarnaast is het met de Rotterdamsebaan én een toekomstige OV-verbinding straks één van de best bereikbare plekken van Den Haag.

Hoe nu verder?

Tot eind januari inventariseren we hoe jij met jouw vrienden wil wonen in Linck. Groepsgrootte, afmetingen van de woningen en budget, dat soort informatie hebben we nodig om de juiste woningen in het gebouw te reserveren. In februari bepalen we vervolgens welke woningen dat worden, en krijgen groepen die via HNC komen voorrang bij de verkoop van die woningen in maart/april 2021.

 

Binckhorst

De Binckhorst ademt het Nieuwe Collectief. Deze nieuwe –daadwerkelijk – toffe en rauwe plek in Den Haag transformeert de komende jaren van een industrieterrein naar een mooie combinatie wonen-werken. Mama Kelly, Kompaan, Capriole Café, Glaswerk en de bijna 800 (kleine) bedrijven die hier al zitten krijgen gezelschap.

In totaal komen er de komende jaren 5.000 tot zelfs 25.000 woningen bij, waardoor de Binckhorst een volwaardige stadswijk wordt. Combineer dat met de uitstekende bereikbaarheid, het rauwe randje, de gave bedrijven én de haventjes, en je hebt een heel mooi nieuw stukje Den Haag te pakken.

Heb je interesse in Linck?

Contactformulier Fokkerhaven


Zoekvenster sluiten