theme logo

Linck in de Binck.

Linck.

Aan de Fokkerhaven verreist Linck: een multifunctioneel gebouw, met daarin ook plek voor Het Nieuwe Collectief. Na de zomer van 2019 zal duidelijk worden hoe het gebouw precies gevuld wordt, waarbij goed wordt gekeken naar vanuit welke hoek interesse is om in Linck te wonen. Als het jou tof lijkt om met jouw vrienden in Linck te wonen,

 

Sluit je aan!

Binckhorst Fokkerhaven - Het Nieuwe Collectief

Wat?

Aan de Fokkerhaven komt een industrieel ogend gebouw met een commerciele plint, woningen en een groen atrium dwars door het gebouw. Het Nieuwe Collectief kan hier op een aantal verdiepingen in het midden komen.

Aantal woningen

Dit is (o.a.) afhankelijk van de interesse in Linck. Hoe meer interesse er via Het Nieuwe Collectief is, hoe meer gewicht we in de strijd kunnen gooien om het aantal woningen voor HNC te verhogen. Jouw aanmelding helpt hier dus bij!

Kost dat

We zijn met woningen in zowel een huur- als een koopvariant bezig, beiden kunnen nog. Huurprijzen liggen in het middeldure segment, koopprijzen zijn nog afhankelijk van hoe groot de woningen worden, maar het wordt (óók voor starters) mogelijk om een (volwaardige) woning te vinden. Jij hebt daar invloed op, dus geef je interesse aan en stay tuned. Als je liever wil huren, dan kun je natuurlijk ook nu al je interesse opgeven.

Duurzaam?

Yep. Alle woningen worden gasloos, en er wordt nog veel meer geinvesteerd in het gebouw. Zo wordt al het regenwater opgevangen en ingezet om de planten te laten groeien. Er wordt ‘natuurinclusief’ gebouwd, waardoor je straks ook in de Binckhorst de vogeltjes hoort fluiten.

USP’s

Jouw woning komt in een tof gebouw, aan de Fokkerhaven met het gezellige Capriole Café en Glaswerk op drie keer rollen, met buitenruimten op het zuid-westen. Daarnaast is het met de Rotterdamsebaan én een toekomstige tramlijn straks één van de best bereikbare plekken van Den Haag.

Hoe nu verder?

In oktober wordt een klantenpanel georganiseerd door ERA Contour. Wij zorgen dat ook jij daarvoor een uitnodiging krijgt. Ook zullen wij een vragenlijst onder de geïnteresseerden vanuit HNC rondsturen, en zitten we zelf natuurlijk aan tafel bij het panel.

Na het klantenpanel wordt opgemaakt hoe het gebouw kan worden ingedeeld. Daar wordt besloten hoeveel woningen er voor HNC worden gereserveerd. Rond het einde van het jaar wordt dit duidelijk, zodat jij je met je vriendengroep verder kunt gaan verheugen!

Binckhorst

De Binckhorst ademt het Nieuwe Collectief. Deze nieuwe –daadwerkelijk – toffe en rauwe plek in Den Haag transformeert de komende jaren van een industrieterrein naar een mooie combinatie wonen-werken. Mama Kelly, Kompaan, Capriole Café, Glaswerk en de bijna 800 (kleine) bedrijven die hier al zitten krijgen gezelschap.

In totaal komen er de komende jaren 5.000 woningen bij, waardoor de Binckhorst een volwaardige stadswijk wordt. Combineer dat met de uitstekende bereikbaarheid, het rauwe randje, de gave bedrijven én de haventjes, en je hebt een heel mooi nieuw stukje Den Haag te pakken.

Heb je interesse in Linck?

Contactformulier Fokkerhaven

Close search