theme logo

Volt

Volt - Delft

Midden in de spoorzone wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan Volt. Een nieuw woongebouw, specifiek ontworpen voor (jonge) stedelingen. Met horeca en winkeltjes aan het nieuwe stadspark, en kleinschalige kantoorruimte aan het binnenplein. En het Nieuwe Collectief.

Wil jij samen met je vrienden of bevriende stellen in hetzelfde gebouw (of zelfs op een verdieping) wonen, dan is dit je kans. Ieder zijn eigen woning, met de leukste buren die je kunt wensen.

 

-UPDATE- de inschrijving voor HNC in Volt is gesloten op 18 november j.l.. Stay tuned voor een mogelijke heropening voor de nog niet verhuurde woningen

Volt - Delft - Het Nieuwe Collectief

Wat

Volt bestaat uit drie gebouwen rondom een binnenplein. Op de verdiepingen van deze gebouwen komen woningen, op de begane grond komen commerciele functies. Een aantal van de woningen kunnen worden gevuld door Het Nieuwe Collectief. Door jou en je vrienden. Meer informatie over het project vind je op de website van Volt.

Aantal woningen

In totaal komen er 130 woningen in Volt. Een deel daarvan wordt ingevuld vanuit Het Nieuwe Collectief. Vink met jouw vrienden jullie voorkeurswoningen (naast elkaar) aan, en vul zo het gebouw.

Kost dat

Er zijn verschillende typen woningen, met verschillende huurniveaus. Op de website van Volt staan alle prijzen, en staat ook wat bijvoorbeeld het huren van een parkeerplaats kost.

USP’s

Een tof, dynamisch gebouwensemble met veel gelijkgestemden. Stedelijk wonen op een goed bereikbare plek in de stad, met een fantastisch uitzicht op het park en de stad. Oh ja, en je vrienden een deur verder!

Proces (1)

De inschrijfperiode is geopend tot 18 november. Je kunt je in twee stappen inschrijven.

Allereerst doe je dat als individu of stel, dat doe je op deze pagina. Je hebt daar een aantal dingen voor nodig, zoals op de site duidelijk wordt. Ook geef je daar aan naar welke woning(en) jouw voorkeur gaat. Zorg ervoor dat je dat met je vrienden afstemt, en dat zij naastgelegen woningen aangeven als voorkeurswoningen. Let op, ook je vrienden moeten zich dus inschrijven.

Proces (2)

Als je naast je vrienden wil wonen dien je daarnaast dit formulier in te vullen, en daarin te verwijzen naar je vrienden. Ook zij moeten dat doen.

Kortom, iedereen uit de groep vult twee keer een formulier in, voor zichzelf (1) en om kenbaar te maken dat jullie als groep gezien moeten worden (2).

Op 22 november wordt iedereen op de hoogte gebracht van de toewijzing.

Spoorzone

De Spoorzone in Delft is de afgelopen jaren al flink veranderd. De eerste woningen en bedrijven zijn al in gebruik, maar er wordt nog behoorlijk doorgebouwd de komende tijd. Naast Volt worden nog een groot aantal woningen gerealiseerd, en uiteindelijk een stadspark bovenop de tunnelbak.

In de toekomst is dit stadspark de centrale as van Nieuw Delft. Eromheen zijn allerlei winkels, restaurants, kantoren en natuurlijk woningen te vinden. Met het station op loopafstand niet alleen een goed bereikbare locatie, maar ook een levendige en mooie plek om te wonen.

 

Overige info

Amvest, de eigenaar en verhuurder van Volt, heeft met HNC afgesproken om een nader te bepalen woningen in te vullen met vrienden(groepen). Hoeveel dit er zijn hangt af van het animo voor het totale project, en vanzelfsprekend ook van welke woningen beschikbaar zijn. Bij de inschrijving geef jij 10 voorkeurswoningen op, zorg ervoor dat jouw vrienden de naastgelegen woningen als voorkeurswoningen aangeven.

Huurders die via HNC komen sluiten een huurcontract met Wooove, die namens Amvest de verhuur doet. Deze huurders hebben dezelfde rechten en plichten als reguliere huurders, en sluiten derhalve ook een regulier huurcontract. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het als vriendengroep huren van woningen. HNC is enkel een platform (zonder winstoogmerk) voor de koppeling van vriendengroepen en woningen.

Omdat ook wij het ook tof vinden om naast vrienden te wonen.

Close search