Het Nieuwe collectief

Volt

Volt - Delft

 

Eind maart is midden in de spoorzone Volt opgeleverd. Een nieuw woongebouw, specifiek ontworpen voor (jonge) stedelingen. Met horeca en winkeltjes aan het nieuwe stadspark, en kleinschalige kantoorruimte aan het binnenplein.

 

Aangezien Volt is opgeleverd worden er geen woningen meer via Het Nieuwe Collectief verhuurd.

Wat

Volt bestaat uit drie gebouwen rondom een binnenplein. Op de verdiepingen van deze gebouwen liggen de woningen, op de begane grond de commerciele functies. Ook is er beperkte kantoorruimte.

Aantal woningen

Volt telt 130 woningen, verspreid over de verschillende gebouwen. Het zijn allemaal huurwoningen, en zijn divers in oppervlakte.

Spoorzone

De Spoorzone in Delft is de afgelopen jaren al flink veranderd. De eerste woningen en bedrijven zijn al in gebruik, maar er wordt nog behoorlijk doorgebouwd de komende tijd. Naast Volt worden nog een groot aantal woningen gerealiseerd, en uiteindelijk een stadspark bovenop de tunnelbak.

In de toekomst is dit stadspark de centrale as van Nieuw Delft. Eromheen zijn allerlei winkels, restaurants, kantoren en natuurlijk woningen te vinden. Met het station op loopafstand niet alleen een goed bereikbare locatie, maar ook een levendige en mooie plek om te wonen.

Zoekvenster sluiten