theme logo

Locatie Rotterdam

Het Nieuwe Collectief

Van havenstad naar wereldstad, Rotterdam heeft zich de afgelopen tijd van een hele andere kant laten zien. Er is ruimte voor initiatieven als de Biergarten, de oude Hofpleinlijn wordt tot park verbouwd en er zijn flink wat architectonische en toeristische trekpleisters bijgekomen. Rotterdammers wisten het al jaren, maar ook de rest van de wereld weet ondertussen hoe mooi het hier is.

Rotterdam is nog steeds in rap tempo in ontwikkeling, dus daar maken we graag deel van uit. We zoeken naar plekken door de hele stad, van Tussendijken tot Kralingen en van Charlois tot het Oude Noorden. Er is gelukkig ook nog veel mogelijk in de stad. Zo worden er met regelmaat oude scholen en bedrijfspanden aangeboden als kluspanden, maar zijn er ook veel nieuwbouwmogelijkheden. Oftewel, genoeg zoekruimte voor Het Nieuwe Collectief.

We zoeken op verschillende manieren:

• We kijken naar kavels en gebouwen die de gemeente verkoopt via de Zelfbouwmakelaar. Als daar iets moois bij zit leggen we die bij jullie voor.

• We kunnen instappen op projecten die onze partner ERA Contour hier doet. Op dit moment zijn er meerdere locaties in Rotterdam waar zij mee bezig zijn, zoals The Hudsons.

• We worden benaderd door mensen met een plek. Hoe groter wij zijn, hoe vaker mensen bij ons aankloppen.

Op dit moment hebben we een paar locaties in het vizier, maar is het nog niet concreet genoeg . Meld je dus alvast aan via het aansluitformulier.

Close search