theme logo

Locatie Rotterdam

Het Nieuwe Collectief

Van havenstad naar wereldstad, Rotterdam heeft zich de afgelopen tijd van een hele andere kant laten zien. Er is ruimte voor initiatieven als de Biergarten, de oude Hofpleinlijn wordt tot park verbouwd en er zijn flink wat architectonische en toeristische trekpleisters bijgekomen. Rotterdammers wisten het al jaren, maar ook de rest van de wereld weet ondertussen hoe mooi het hier is.

Rotterdam is nog steeds in rap tempo in ontwikkeling, dus daar maken we graag deel van uit. We zoeken naar plekken door de hele stad, van Tussendijken tot Kralingen en van Charlois tot het Oude Noorden. Er is gelukkig ook nog veel mogelijk in de stad. Zo worden er met regelmaat oude scholen en bedrijfspanden aangeboden als kluspanden, maar zijn er ook veel nieuwbouwmogelijkheden. Oftewel, genoeg zoekruimte voor Het Nieuwe Collectief.

We zoeken op verschillende manieren:

• We kijken naar kavels en gebouwen die de gemeente verkoopt via de Zelfbouwmakelaar. Als daar iets moois bij zit leggen we die bij jullie voor.

• We kunnen instappen op projecten die onze partner ERA Contour hier doet. Op dit moment zijn er meerdere locaties in Rotterdam waar zij mee bezig zijn, waarvan ondergenoemde Punt 3 – Schipper er één is. Is dit iets, dan gaan we daarmee door.

• We worden benaderd door mensen met een plek. Hoe groter wij zijn, hoe vaker mensen bij ons aankloppen.

Op dit moment hebben we een paar locaties in het vizier, die vind je op de volgende pagina’s. Is er nog geen locatie die je aanspreekt, maar heb je wel interesse in Het Nieuwe Collectief in Rotterdam, sluit je dan hier aan.

Close search