theme logo

Linck in de Binck.

Linck.

Aan de Fokkerhaven verreist een multifunctioneel gebouw, met daarin mogelijk Het Nieuwe Collectief. We vormen een team samen met ERA Contour en hebben dit toffe plan gemaakt, waarbij wij onze eigen woningen vorm kunnen geven. Nu is de gemeente aan zet om het beste plan te kiezen, duimen dus… Als jij er als de kippen bij wil zijn, sluit je aan.

 

 

Sluit je aan!

Binckhorst Fokkerhaven - Het Nieuwe Collectief

Wat?

ERA Contour doet op ‘Kavel 1C’ in de Binckhorst mee aan een tender. Hier komt een industrieel ogend gebouw met een commerciele plint, woningen en een groen atrium dwars door het gebouw. Het Nieuwe Collectief kan hier op een aantal verdiepingen in het midden komen.

Aantal woningen

We verwachten tussen de 10 en 20 woningen met Het Nieuwe Collectief te kunnen maken, maar dat hangt ook af van het animo. Meer animo = meer woningen!

Kost dat

We zijn met woningen in zowel een huur- als een koopvariant bezig. Huurprijzen liggen in het middeldure segment, koopprijzen zijn nog afhankelijk van hoe groot de woningen worden, maar het wordt mogelijk om vanaf ongeveer € 225.000,- een (volwaardige) woning te vinden. Jij hebt daar invloed op, dus geef je interesse aan en stay tuned. Als je liever wil huren, dan kun je natuurlijk ook nu al je interesse opgeven.

Duurzaam?

Yep. Alle woningen worden gasloos, en er wordt nog veel meer geinvesteerd in het gebouw. Ook wordt er ‘natuurinclusief’ gebouwd, waardoor je straks ook in de Binckhorst de vogeltjes hoort fluiten.

USP’s

Jouw woning komt in een tof gebouw dat aan de buitenkant gaat lijken op www.littlecoolhaven.nl. Het ligt aan de Fokkerhaven met het gezellige Capriole Café op drie keer rollen, met buitenruimten op het zuid-westen. Daarnaast is het met de Rotterdamsebaan straks één van de best bereikbare plekken van Den Haag.

Hoe nu verder?

De gemeente beoordeelt de vier plannen voor deze tender. Ons plan zit daar zoals gezegd tussen, maar de keuze voor een plan ligt uiteindelijk bij de gemeente. Als jij net zo enthousiast wordt als wij, deel het dan vooral met je vrienden, want meer aandacht is natuurlijk alleen maar goed.

Binckhorst

De Binckhorst ademt het Nieuwe Collectief. Deze nieuwe –daadwerkelijk – toffe en rauwe plek in Den Haag transformeert de komende jaren van een industrieterrein naar een mooie combinatie wonen-werken. Mama Kelly, Kompaan, Capriole Café en de bijna 800 (kleine) bedrijven die hier al zitten krijgen gezelschap.

De gemeente Den Haag heeft aan vier partijen de kans gegeven om een plan te vormen voor een mooi plekje naast de Fokkerhaven, tegenover Capriole Café en op een steenworp afstand van de Rotterdamse baan. ERA Contour is één van deze vier partijen en wij zijn uitgenodigd om Het Nieuwe Collectief daarin een plek te geven!

Heb je interesse in Linck?

Contactformulier Fokkerhaven

Close search