theme logo

Locatie Fokkerhaven

Binckhorst.

Naast de Fokkerterminal en aan de Fokkerhaven verreist een multifunctioneel gebouw, met daarin mogelijk Het Nieuwe Collectief. We vormen een team samen met ERA Contour om hier een gaaf plan te maken, waarbij wij onze eigen woningen vorm kunnen geven. Hoe sneller je jou en je vrienden aansluit, hoe beter, want we zitten NU aan tafel om hier iets heel moois van te maken.

 

 

Sluit je aan!

Binckhorst Fokkerhaven - Het Nieuwe Collectief

Wat?

ERA Contour doet op ‘Kavel 1C’ in de Binckhorst mee aan een tender. Hier komt een industrieel ogend gebouw met nader in te vullen horeca, woningen, werkplekken en –naar alle waarschijnlijkheid- een aantal kantoren. Het Nieuwe Collectief kan hier op een aantal verdiepingen in het midden komen.

Aantal woningen

We verwachten tussen de 15 en 30 woningen te kunnen maken, maar dat hangt ook af van het animo. Meer animo = meer woningen!

Kost dat

We zijn met woningen in zowel een huur- als een koopvariant bezig. Huurprijzen liggen tussen de € 715,- en ongeveer € 900,-, koopprijzen zijn nog afhankelijk van hoe groot de woningen worden. Jij hebt daar invloed op, dus geef je interesse aan en stay tuned. Als je liever wil huren, dan kun je natuurlijk ook nu al je interesse opgeven.

M2 woonoppervlak

Koopwoningen kunnen vanaf 50m2, oplopend tot ongeveer 100m2. Huurwoningen zijn tussen de 50 en ongeveer 80m2. Interesse tonen is invloed uitoefenen.

Binckhorst Fokkerhaven - Het Nieuwe Collectief

USP’s

Jouw woning komt in een tof gebouw dat aan de buitenkant gaat lijken op www.littlecoolhaven.nl. Het ligt aan de Fokkerhaven met het gezellige Capriole Café op drie keer rollen, met buitenruimten op het zuid-westen. Daarnaast is het met de Rotterdamsebaan straks één van de best bereikbare plekken van Den Haag.

Duurzaam?

Yep. Alle woningen worden gasloos, en er wordt nog veel meer geinvesteerd in het gebouw. Ook wordt er ‘natuurinclusief’ gebouwd, waardoor je straks ook in de Binckhorst de vogeltjes hoort fluiten.

Wanneer?

We zijn NU bezig. Tot september hebben we de tijd om ons plan te maken, daarna zijn we overgeleverd aan een goed plan en de gratie van de gemeente. Meld je dus nu aan, dan kunnen we er samen voor zorgen dat dit een plan wordt waar de gemeente niet omheen kan. Vanaf mei gaan we actief in gesprek met iedereen die zich opgeeft, dus zorg dat je er bij bent.

Wat kan ik doen?

Inschrijven en meedenken. Hoe mooier het plan, hoe groter de winkans. Vanaf mei gaan we geinteresseerden verder betrekken, dus meld je aan en hou je mailbox en de socials in de gaten.

Binckhorst

De Binckhorst ademt het Nieuwe Collectief. Deze nieuwe –daadwerkelijk – toffe en rauwe plek in Den Haag transformeert de komende jaren van een industrieterrein naar een mooie combinatie wonen-werken. Mama Kelly, Kompaan, Capriole Café en de bijna 800 (kleine) bedrijven die hier al zitten krijgen gezelschap.

De gemeente Den Haag heeft aan vier partijen de kans gegeven om een plan te vormen voor een mooi plekje naast de Fokkerhaven, tegenover Capriole Café en op een steenworp afstand van de nieuwe Victory Boogie Woogietunnel (Rotterdamse baan). ERA Contour is één van deze vier partijen en wij zijn uitgenodigd om Het Nieuwe Collectief daarin een plek te geven!

Heb je interesse in de Fokkerhaven?

Contactformulier Fokkerhaven

Close search