theme logo

Amsterdam MO*Town

MO*Town Sloterdijk

In project MO*Town in Sloterdijk hebben drie vriendengroepen via Het Nieuwe Collectief woningen toegewezen gekregen. Op dit moment zitten zij in het ontwerpproces van hun woningen. Het is niet meer mogelijk om via Het Nieuwe Collectief in te schrijven op dit project.

Meer info over de woningen op de website MO*Town

Wat?

Eerder wonnen ERA Contour en BPD de tender voor ‘Kavel O’ in Sloterdijk. Het plan bestaat uit drie blokken, waarvan er twee worden ontworpen door haar toekomstige bewoners (mede-opdrachtgeverschap). Het Nieuwe Collectief heeft voor drie vriendengroepen woningen geregeld in deze twee gebouwen.

De woningen

In dit project staan bewoners aan het roer van het ontwerp van hun woning. Ze zijn minimaal 40 m2 groot, maar kunnen ook groter zijn als daar behoefte aan is.

 

Inschrijvingen en toewijzing

Wij konden 7 woningen in het project toewijzen via Het Nieuwe Collectief. In totaal ontvingen we van 10 verschillende groepen inschrijvingen, in totaal voor 43 woningen. Uiteindelijk hebben we na loting en goed overleg met de projectleiders nog iets meer woningen mogen toewijzen.

MO*Town is een project voor en door haar toekomstige bewoners.

De getoonde afbeeldingen laten een (ander) deel van het totale project zien op Kavel O. Omdat MO*Towners de gebouwen samen ontwerpen, is hier nog geen ontwerp voor en kan het dus afwijken van de getoonde beelden.

Close search